0886727587 / 0893493296 / 043158458pcplus.bginfo@pcplus.bgKонтактиnastech.bg
Изчисти филтрите

Начини за плащане

 

Интернет магазин Pcplus.bg предоставя следните възможности за заплащане на стоки, поръчани от нашия сайт:


- НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ (Плащане при доставка) - Потребителят заплаща дължимата сума при доставка на стоката от куриера, както и транспортните разходи, свързани с нейната доставка.

- ПЛАЩАНЕ ПРЕЗ www.epay.bg (приема плащания с карти Борика, Euroline, Maestro, Master Card, Visa Electron, Visa Classic) – При този вид разплащане, потребителят се пренасочва към www.epay.bg, където се извършва необходимата транзакция.

ПО БАНКОВ ПЪТ – Заплащането се извършва с банков превод по сметка на фирма Настек ООД.

 

Титуляр: Настек ООД

Банка: Райфайзен Банк

IBAN: BG20RZBB91551022910011

BIC: RZBBBGSF

 

- ПРЕЗ ПОС ТЕРМИНАЛ - Заплащането може да се извърши чрез ПОС терминал в магазина на фирмата в Казанлък.

- В БРОЙ - Потребителят може да заплати дължимата сума и да получи поръчаната стока в някои от обектите на Pcplus.bg в гр. София или в гр. Казанлък.

 

 

ПАЗАРУВАНЕ НА ЛИЗИНГ


Интернет магазин Pcplus.bg предоставя възможност за закупуване на стоки на лизинг чрез програмите на „Уникредит Кънсюмър Файненсинг“ АД и „БНП Париба Пърсънъл Файненс” ЕАД. Всеки потребител, който желае да закупи чрез Pcplus.bg стока/и на кредит, следва да кандидатства пред тези финансови институции за отпускане на кредит. Право да кандидатства за отпускане на кредит има само потребител, чиято конкретна поръчка на стока е с цена (без цената на доставка), равна или по-голяма от 150 ( сто и петдесет) лева.
Кандидатстването се извършва през интернет магазин
www.pcplus.bg посредством бутона „Купи на лизинг“, след което се избира желаната програма „Уникредит Кънсюмър Файненсинг“ АД или „БНП Париба Пърсънъл Файненс” ЕАД и се следва предвидената процедура. Кандидатстването може да се извърши и на място в нашите офиси. Условията, на които ползвателят следва да отговаря, за да му бъде отпуснат кредит се определят едностранно от финансовата институция, съобразно кредитната й политика. Pcplus.bg не участва по какъвто и да е начин в кредитирането на покупката, както и в което и да е от отношенията във връзка с кредитирането, включително, но не само, в определянето на условията за кандидатстване за кредит, одобрението или отказът за кредитиране, определянето на условията и срока на договора за кредит, в случай на неизпълнение - в предприемането на предвидените в закона действия свързани с принудително изпълнение и др.
Pcplus.bg не е представител и не извършва посредническа дейност в полза на която и да е търговска банка. Доставката на закупени на изплащане, чрез интернет магазин Pcplus.bg стока/и, се извършва само след като Pcplus.bg бъде уведомен от финансовата институция, че кандидата е одобрен, с предмет кредитиране в пълен размер на съответната поръчка. Сроковете за доставка са съответно Общите условия на Pcplus.bg и започва да тече от момента, в който Pcplus.bg получи уведомлението по предходното изречение и свърже се с кандидата.

 

 

                          

 

Конфигуратор

Начини на плащане

econt
Pazaruvaj.comPazaruvaj - Надежден помощник за покупки
close

Поръчай на лизинг