0886727587 / 0893493296 / 043158458pcplus.bginfo@pcplus.bgKонтактиnastech.bg
Изчисти филтрите

Застраховка Електронно оборудване

 

Онлайн магацин Pcplus.bg предлага застраховка "ЕЛЕКТРОННО ОБОРУДВАНЕ" на закупените стоки, която Ви предоставя допълнителна сигурност и ги предпазва от непредвидени рискове. Работим съвместно със ЗАД “Армеец” АД за осигуряване на Вашата сигурност и спокойствие при ползването на електронно оборудване и информационни носители, закупени от Pcplus.bg.
 
Обекти на застраховане
Към застраховка "Електронно оборудване" попадат: електронно-изчислително оборудване, вкл. периферните и други устройства към него, и неговите системно операционни програми, телекомуникационно оборудване, радио и телевизионно предавателно оборудване, и друго електронно оборудване и информационни носители монтирани, преминали необходимите изпитания и тестове, и готови за експлоатация.
 
Валидност на застраховката
Застрахователното покритие е валидно не само на адреса, посочен в сертификата, но и при използване извън мястото на застраховката на територията на Република България, включително и в резултат на увреждане на имуществото по време на транспортирането му от един адрес на друг със собствен или нает транспорт.
 
Материални щети, които застраховката покрива
Застраховката покрива  загуби, повреди и/или разноски, в резултат на следните материални щети по застрахованото оборудване: пожар, експлозия и имплозия, токов удар, свръхнапрежение, удар от мълния (вкл. токов удар при мълния от индукция на електрически ток в преносната мрежа), удар от летящо тяло, части от него или товара му, буря, наводнение, пороен дъжд и сняг и др. природни бедствия; кражба с взлом, въоръжен грабеж, злоумишлени действия на трети лица; небрежност, неправилно или без подходящ опит боравене с оборудването, операционни грешки, грешки в монтирането, дефекти в материала; и други.
 
Застраховане на информационни носители
Застраховка "Електронно оборудване" включва и застраховане на всички информационни носители, които са проектирани за  отстраняване от Застрахования  и които могат да се използват многократно (например – флопи-дискети, магнитни ленти, касети, дискове и др. подобни). Тази застраховка важи само ако е закупено покритие по основния обект на застраховане, посочен по-горе.
 
Самоучастие на застрахования
В случай на загуба вследствие кражба чрез взлом или грабеж извън жилището (или офиса) на Застрахования на посочения в настоящия сертификат адрес, се прилага самоучастие на Застрахования в размер на 20% във всяка щета. Във всички останали случаи се прилага самоучастие на Застрахования в размер на 25 лв. във всяка щета.
 
 
За повече информация относно застраховка "Електронно оборудване", която Pcplus.bg предлага, моля разгледайте Специалните условия на застраховката и Общите условия на застрахователната компания.
 
 
За допълнителни въпроси, можете да се свържете с екипа на Pcplus.bg на тел.: 0886727587; 0892239940; 043158458, е-mail: info@pcplus.bg; kazanlak@pcplus.bg или да ни посетите в нашите магазини.
 

 

Конфигуратор

Начини на плащане

econt
Pazaruvaj.comPazaruvaj - Надежден помощник за покупки
close

Поръчай на лизинг