0886727587 / 0893493296 / 043158458pcplus.bginfo@pcplus.bgKонтактиnastech.bg
Изчисти филтрите

За нас

Pcplus.bg е интернет магазин за лаптопи, таблети, смартфони, компоненти, монитори, периферия, фотоапарати и аксесоари на водещи световни производители с гарантирано високо качество и оригинален произход. Магазинът предлага голямо разнообразие от продукти с конкурентни цени, доставка в цялата страна, сервизно обслужване, разнообразни методи за плащане и застраховка на закупената стока.

Екипът на Pcplus.bg държи на бързото и качествено обслужване на своите клиенти чрез индивидуален подход към всеки един от тях като предлага стоки и услуги с високо качество и гарантиран произход.

Pcplus.bg e регистрирана запазена марка на Настек ООД. Фирмата разполага с магазин в гр. Казанлък, където предлаганите продукти могат да се разгледат, да се заплатят и да се получи консултация и съдействие при покупка на стоки.

 

ПРОДУКТИ

-  Богат избор от стоки

Pcplus.bg предлага богато разнообразие от лаптопи, таблети, смартфони, компоненти, монитори, периферия, фотоапарати и аксесоари на водещи световни производители като: Acer, Apple, Asus, Dell, Hewlett Packard, Lenovo, Microsoft, Sony, Samsung, Toshiba и много други.

-  Конкурентни цени

Pcplus.bg предлага изключително конкурентни цени на всички свои продукти и услуги.

-  Гарантиран произход

Фирмата работи с официални вносители на международни производители на компютърна и периферна техника в България.

 

услуги

-  Бърза и сигурна доставка

Pcplus.bg успешно работи и има изградени партньорства с куриерски компании в цялата страна за осигуряване на бърза и сигурна доставка на всяка поръчка до дома и офиса.

Повече информация за срокове и условия за доставка на стоки на територията на Република България, както и доставки извън страната, можете да получите от нашия екип.

-  Разнообразни методи на плащане

Pcplus.bg предоставя разнообразни възможности за заплащане на стоките: чрез наложен платеж (плащане при доставка), чрез Epay.bg, чрез ПОС терминал в магазина в гр. Казанлък, по банков път и в брой в някой от обектите на Pcplus.bg.

-  Покупка на изплащане

Pcplus.bg предлага възможност за закупуване на стоки на лизинг при изгодни финансови условия чрез програмите на „Уникредит Кънсюмър Файненсинг“ АД и „БНП Париба Пърсънъл Файненс” ЕАД.

-  Сервизно обслужване и техническа поддръжка

Pcplus.bg предлага професионално сервизно обслужване и техническа поддръжка на закупените стоки от сервизни партньори на най-големите световни производители на компютърна и периферна техника.

-  Застраховка на стоки

Pcplus.bg предлага сключването на специална застраховка на закупените стоки, която осигурява допълнителна сигурност и покрива щети, причинени от различни рискови фактори.

-  Консултация при избор на продукт

Фирмата държи на грижата за клиента и неговото обслужване, затова предлагаме консултация и съдействие при избора на компютърно оборудване и софтуер.

 

За допълнителни въпроси и консултации, можете да се свържете с нас: 

 

Тел.: +359 (0) 88 6727587; +359 (431) 58458
E-mail:
info@pcplus.bg

 
Офис София
Адрес: София 1408, ул. Бурел №1А
Тел.: +359 (0) 88 6727587
E-mail: info@pcplus.bg

 

Магазин Казанлък
Адрес: Казанлък 6100, ул. Георги Бенковски №14
Тел.: +359 (431) 58458; +359 (0) 89 3493296
E-mail: info@pcplus.bg
Работно време:
Понеделник - Петък: 09:00 – 19:00 ч.
Събота: 09:00 – 17:00 ч.
Неделя: почивен ден

Конфигуратор

Начини на плащане

econt
Pazaruvaj.comPazaruvaj - Надежден помощник за покупки
close

Поръчай на лизинг